joi, 29 octombrie 2009

Luna strazii

Unele titluri pe care cea mica le da operelor ei sunt chiar poetice. Astazi a desenat "Luna strazii". Nu trebuie sa va mirati, totul este cat se poate de firesc: luna strazii este o luna care nu are aripi, de aceea nu poate sa se urce pe cer. Asa ca are picioare, si merge pe strada.

miercuri, 28 octombrie 2009

Lectii de psihologie pentru parinti

Pe site-ul Itsy-Bitsy am gasit cateva lectii de parenting extrem de interesante.

Lectiile sunt tinute de Jacques Salomé, psiholog cu peste 30 de ani de experienta, autor a numeroase carti de specialitate si tata a cinci copii.

Lectiile sunt in format video, foarte scurte dar extrem de condensate si pline de substanta. Va recomand sa le urmariti aici.

duminică, 25 octombrie 2009

M-a lasat fara cuvinte

Va prezint in premiera absoluta opera "Mama". Desenata de o fetita de 2 ani si 6 luni. A mea :)

Desene

Peisaj cu flori:



Incercari:



Fata cu cordeluta:

Omuletul din cuburi








L-am gasit pe jos in sufragerie. Cubul patrat din mijlocul pieptului e inimioara.

vineri, 23 octombrie 2009

Drepturile gravidelor, site-ul

Am lansat site-ul www.drepturile-gravidelor.ro.

drepturile gravidelor


Am ales aceasta varianta pentru ca am observat ca forma de afisare a unui blog nu ajuta foarte mult vizitatorii in cautarea si gasirea informatiilor necesare. Articolele care incap pe prima pagina sunt mereu mult mai vizitate decat cele "ramase in urma", care de multe ori nici nu mai sunt citite. Un site permite structurarea mult mai buna a informatiilor.

Site-ul este realizat de mine. Am incercat sa-l fac simplu, aerisit si usor navigabil. Aveti posibilitatea sa votati articolele, sa trimiteti unui prieten, sa va abonati la newsletter.

Va fi actualizat in permanenta cu noutati si informatii utile gravidutelor si mamicilor.

Asadar, vizitati www.drepturile-gravidelor.ro. Sper sa fie de folos cat mai multor oameni!

Am fost furata!

Am gasit intreg continutul blogului meu Drepturile gravidelor si proaspetelor mamici pe un alt site - si anume copilul.ro, cuvant cu cuvant!

Fara nici o referire la mine, evident. Ba dimpotriva, sustinand binevoitori ca au vrut sa faca un bine gravidutelor care le viziteaza site-ul adunand toate informatiile despre drepturile gravidelor la un loc, spre a fi utili. Apoi urmeaza tot continutul blogului meu. Apoi urmeaza felicitari si multumiri din partea cititoarelor. Apoi urmeaza multumirile lor pentru felicitarile primite.

Este adevarat ca am creat acest blog pentru a fi de ajutor mamelor. Este adevarat ca vreau ca aceste informatii sa ajunga la cat mai multe femei gravide. Dar, pe de alta parte, ma simt furata pe fata cand munca mea de luni de zile este expusa ca fiind efortul altcuiva, cand altcineva primeste multumiri pentru ceva ce eu am facut. Am dreptate?

Oare trebuie sa mentionez ca site-ul care m-a furat scoate bani din articolele publicate?

Pacat si rusine.