joi, 2 aprilie 2009

Relatiile sociale ale copilului

Noul Cod Civil, aflat in dezbatere in Senat, cuprinde un articol (511) numit "Relatiile sociale ale copilului". In acest articol se propusese de catre persoanele care au elaborat Codul Civil, ca parintii sa NU poata impiedica sau cenzura:
- corespondenta
- legaturile sociale si personale
ale copiilor minori cu " orice alte persoane straine" afara de membrii familiei.


Din fericire, articolul nu a fost aprobat pentru copiii sub 14 ani.

Ca parinti, ne dam seama ce ar insemna acest lucru: drum direct pedofililor sau altor persoane din mediul infractional catre copiii nostri.

Trebuie sa fim foarte atenti la miza REALA a acestor "drepturi" acordate copiilor. Atata in Romania, cat si in tari mai "civilizate", exista presiuni si campanii pentru dezincriminarea pedofiliei si legiferarea faptului ca, "copiii sunt persoane sexuale… care au dreptul la expresii sexuale cu oricine vor ei" (citat din revista pentru homosexuali Guide, 1995).

Cum se militeaza pentru atingerea acestor scopuri de-a dreptul infioratoare? Prin repunerea in discutie a drepturilor. Dar ale cui drepturi? Ale COPIILOR! Pe net circula manifestul "Boylove" (care are si o varianta in limba romana!) din care citez: "Cerem reevaluarea standardelor actuale de sexualitate. Aceste standarde incalca drepturile fundamentale ale oamenilor, pentru ca ele le impiedica copiilor si celor care ii iubesc pana si gandul la posibilitatea intimitatii sexuale."

Iata cum, printr-o manevra perfida, pedofilii incearca sa indrepte atentia de la motivatia lor oripilanta catre o motivatie "nobila" ce tine de drepturile copilului. Evident, intr-o prima faza opinia publica trebuie obisnuita cu ideea ca un copil este o persoana cu capacitate de decizie, ca are "dreptul" sa aiba propriile relatii sociale si propria corespondenta, asupra carora parintii nu pot interveni.

Cine ii impiedica pe acesti deviati in planurile lor? Ati ghicit, parintii. De aceea vom avea tot mai multe legi menite sa scoata copilul de sub influenta si protectia parintilor, prin acordarea a tot mai multe drepturi copilului: dreptul la corespondenta, la relatii sociale "necenzurate", dreptul de a-si da parintii in judecata etc.

Iata la ce viseaza pedofilii: "parintii ar trebui sa-l priveasca pe pedofilul care le iubeste fiul nu ca pe un rival sau concurent, sau ca pe unul care le rapeste proprietatea, ci ca pe un partener în cresterea baiatului, un om care trebuie bine primit în casa lor" (citat de pe site-ul Homosexualitate.ro, fragment din articolul Raport: Pedofilia este mai frecventa în rândul homosexualilor).

Cititi si Mai bine NU!, articol din care am preluat citatele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu